Wij

Wij ademen dans. Ons leven ís dans. Daardoor is het voor ons vanzelfsprekend dat wij energie willen steken in het nog beter op de kaart zetten van dans in Nederland. Dit doen we onder de noemer

DANS ↑

DANS ↑ staat voor plezier, ambitie, gedrevenheid, levenslust, ondernemerschap, groei. Voor ons vertegenwoordigt het de focus om anderen deelgenoot te maken van alles wat wij voelen bij dans.

Paul-Cynthia | Cynthia Kolijn danst

Als Cynthia danst

Als ik dans, valt alles wat er die dag is gebeurd van me af. Er is even niets anders dan het bewegen op muziek – en dat voelt als ultieme vrijheid.

Dansen is voor mij een verhaal vertellen. De emoties die ik daarin overbreng, komen recht uit mijn hart.

Groeien

DANS ↑ is breed. De coaching van danstoppers past erin, waarbij het doel het bereiken van het hoogst haalbare niveau is. Aan de andere kant van het dansspectrum willen we basisschoolkinderen laten kennismaken met dans en daarmee een zaadje planten voor de toekomst.

Groei en DANS ↑ zijn synoniem. Groei kan vele vormen aannemen: de professional die een dans verfijnt om de jury te overtuigen is groei, het kind dat enthousiast thuis komt en vertelt over de leuke dansmiddag op school is groei.

Wij bruisen van de ideeën en de energie om invulling te geven aan DANS ↑. Onze website en social media zullen we inzetten om jou en anderen hier in mee te nemen. Volg DANS ↑, bouw mee aan DANS ↑. Wij zijn je (dans-)partner!