Je bekijkt nu Kinder-danslessen

Kinder-danslessen

  • Berichtcategorie:Club-les / Dans


NIEUW bij Dansstudio Paul & Cynthia

KINDER-DANSLESSEN

Dit zijn de diverse lessen:
Beweegkriebels, Beweegplezier, Dancemix 1, Dancemix 2

Paul-Cynthia_Nienke van der Linden

De lessen starten op 7 september en zullen gegeven worden door Nienke van der Linden.

Deze lessen worden gegeven in Dansstudio Paul & Cynthia.
Het adres is: Randstad 22-29 in Almere.

Beweegkriebels

Dag/tijd: Woensdag 09.30 uur of 10.30 uur
Lesduur: 30 minuten
Leeftijd: 2-4 jaar (1,5 als ze kunnen lopen)
Kosten: €7,00 per les of €50,00 voor een 10 rittenkaart

Beweegkriebels is een concept gemaakt om peuters op een leuke, speelse, veilige manier hun lichaam te laten ontdekken. Al dansend en al spelend werken we elke les op afwisselende en herkenbare muziek. We zingen en bewegen. Leren om te delen, door middel van het materiaal wat elke les in de box ligt. En het allerbelangrijkste is ‘Alles mag, niets moet’. Beweegkriebels is even een half uur één op één tijd met je (klein)kind. Lekker bewegen, Dansen, Spelen, Ontdekken, Ontwikkelen

Kun je niet elke week? Geen probleem! In deze les werken wij met een rittenkaart (10x). Niets is zo veranderlijk als een peuter. Kijk dus zelf op de ochtend of het uitkomt en wij zien jullie dan verschijnen.

(groot)Ouders blijven erbij en doen mee.

Beweegplezier vanaf 4!

Dag/tijd: Dinsdag 15:30 – 16:15 uur
Lesduur: 45 minuten
Leeftijd: 4-6 jaar
Kosten: €7,00 per les of €55,00 voor een 10 rittenkaart

Bij de les Beweegplezier vanaf 4! staat plezier maken boven aan. ‘Alles mag, niets moet’. Lekker dansen, bewegen, plezier maken en ontwikkelen zijn bij deze les de steekwoorden. Elke les gaan we door middel van een eenvoudige choreografie onze motoriek en ritme uitdagen. Daarnaast werken wij elke week met materialen (denk hierbij aan veertjes, stuiterballen, een parachute, parcours, etc.) om de fijne en grove motoriek te ontwikkelen. Luisteren we naar de muziek en reageren we daarop. Kortom het spelelement is volop aanwezig. Grootse doel in de les? Kinderen leren dat bewegen/dansen het leukste is wat bestaat!

Dancemix 1

Leeftijd: 6-9 jaar
Lesduur: 1 uur
Dag/Tijd: Dinsdag 16:15 – 17:15 uur
Kosten: €7,50 per les of een 10 rittenkaart €70,00

In deze lessen leren de kinderen afwisselende choreografieën in verschillende stijlen. Van musical tot Top 40, Streetdance/hiphop tot modern, kinderen voor kinderen tot aan latin en nog veel meer. Dansen is namelijk zo veelzijdig en alle stijlen zijn veel te leuk. Dus waarom kiezen? In deze les leer je het allemaal.

Dancemix 2

Leeftijd: 10-14/15 jaar
Lesduur: 1 uur
Dag/Tijd: Dinsdag 17:15 – 18:15 uur
Kosten: €7,50 per les of een 10 rittenkaart €70,00 

In deze lessen leren de kinderen afwisselende choreografieën in verschillende stijlen. Van musical tot Top 40, Streetdance/hiphop tot modern, Jazz tot aan latin en nog veel meer. Dansen is namelijk zo veelzijdig en alle stijlen zijn veel te leuk. Dus waarom kiezen? In deze les leer je het allemaal.

Nu al enthousiast? Schrijf je dan nu in voor een
“gratis”
proefles